Subiect "concediul medical si vechimea pentru pensie" Deschis de Lazar Daniela Adriana la data: 11/12/2025 1:00am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
concediul medical si vechimea pentru pensie
Scris de: Lazar Daniela Adriana la data: 11/12/2025 1:00am
Gen:F
Data nasterii:12.11.1967
Stagiul de cotizare:39 ani si 2 luni
Alte date:1 copil
Intrebare:In octombrie 2008 am fost diagnosticata oncologic,am facut tratament,operatie,etc. si am beneficiat de concediu medical aproape 2 ani.Acest lucru imi afecteaza vechimea sau numai cuantumul pensiei? Vă mulţumesc !
Re: concediul medical si vechimea pentru pensie
Scris de: la pensie la data: 11/12/2025 3:13am
Perioada de concediu pentru incapacitate temporara de munca dupa data de 01 ianuarie 2006 se considera stagiu de cotizare contributiv daca in acea perioada locul de munca se incadreaza in conditii normale de munca.
Cum situatia dv din acea perioada se incadreaza in aceste prevederi acest concediu medical nu va afecteaza stagiul de cotizare contributiv.
Scris de: IOAN la data: 11/12/2025 6:32am
la pensie :
Perioada de concediu pentru incapacitate temporara de munca dupa data de 01 ianuarie 2006 se considera stagiu de cotizare contributiv daca in acea perioada locul de munca se incadreaza in conditii normale de munca.
Cum situatia dv din acea perioada se incadreaza in aceste prevederi acest concediu medical nu va afecteaza stagiul de cotizare contributiv.

Legat de intrebarea doamnei, pentru concediul medical indelungat, care sunt sumele ce intra la stabilirea punctajului, venitul brut lunar sau venitul platit de BASS?
Scris de: la pensie la data: 11/12/2025 8:23am
In cazul prezentat de doamna Lazar se ia in calcul venitul pentru care s-a platit CASS.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1