Subiect "Pensionare dupa infarct miocardic" Deschis de Ligia Palfi la data: 04/06/2020 3:39pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensionare dupa infarct miocardic
Scris de: Ligia Palfi la data: 04/06/2020 3:39pm
Gen:feminin
Data nasterii:01.06.1967
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Ce se intampla cu persoanele care nu au reusit sa isi faca dosarul de pensionare din cauza acestui virus COVID19 si ce modalitati au pentru a face acest dosar?
Nu am posibilitatea sa contactez medicul cadiolog in aceasta perioada de urgente COVID19, iar luna viitoare imi expira dreptul la foaia de boala dupa un an dupa ce am avut infarc miocardic si stop cardio respirator, ce ar trebui sa fac?
Re: Pensionare dupa infarct miocardic
Scris de: la pensie la data: 04/07/2020 8:00am
Datele sunt neclare

Daca locuiti in Romania
Intocmirea dosarului de pensionare si depunerea lui la Casa de pensii se face ca si inainte cu restrictiile impuse de starea de urgenta.
Pentru informatii punctuale puteti folosi telefonul si numerele de telefon sau adresele de mail, ale medicului de familie, ale medicului specialist si ale diverselor compartimente din Casa Nationala de Pensii publice sau ale Casei teritoriale de pensii de care apartine domiciliul dv.

Daca locuiti in strainatate (presupunem Franta)
Pentru informatii punctuale puteti folosi telefonul si numerele de telefon sau adresele de mail, ale medicului de familie, ale medicului specialist si ale diverselor compartimente din Casa Nationala de Pensii Publice sau ale Casei teritoriale de pensii de care apartinea domiciliul dv inainte de plecarea din tara.
Pentru solicitarea sau depunerea de documente folositi serviciile postale sau de curierat.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1