Daca doriti sa calculati pensia dv o puteti face cu programul "Calcul pensie" de pe site dupa obtinerea datelor necesare (salariile si sporurile pe tot stagiul de cotizare), procedati astfel:

Daca aveti deja un cont: completati Email si Parola si apasati pe butonul "Logati-va".


Daca NU aveti un cont: apasati pe linkul "Inregistrare/Cont nou".

ATENTIE: Contul dumneavoastra si toate datele introduse vor fi sterse automat daca nu va logati pe site timp de 3 ani!

In fereastra care se deschide completati Email, Parola si Confirmare Parola si apasati pe "Inregistrare".

Dupa aceasta intrati intr-o fereastra numita "Program gratuit de calculare pensie" si apasati pe butonul "Adauga persoana" si intrand intr-ofereastra cu date personale completati datele cerute. Atentie la data de iesire la pensie unde trebuie trecuta cea pentru limita de varsta, iar cea de incepere a activitatii trebuie trecuta dupa caz data inceperii facultatii sau a stagiului militar daca este cazul si acestea sunt anterioare. Dupa aceasta apasati butonul Continuati si se intra in pagina cu datele pentru primul an. Aici cititi legenda pentru completarea coloanei de cod. Completati an cu an salariile si sporurile avute.

Este bine sa cititi in prealabil "Erori comise la utilizare a programului" de pe Forum pentru a fi evitate. Deasemeni introduceti sporul de vechime anterior lui 1 aprilie 1992 asa cum explicam noi pe forum la "Sporul de vechime".

Pentru reintrare in program (Logare) dupa completarea casetelor Email si Parola nu mai apasati "Cont nou" ci "Logati-va".