Gen:F
Data nasterii:28.04.1957
Stagiul de cotizare:Stagiu complet de cotizare (conf. Lg. 19/2000)26 ani si 2 luni - am scris exact cum scrie la punctul F din decizie
Alte date:Total stagiu de cotizare realizat 36 ani 0luni 17 zile
Intrebare:
Buna ziua!
Va multumesc din suflet pentru raspunsurile exacte pe care mi le-ati dat. E bine ca mai exista si oameni de bine care studiaza pentru noi cei mai putin cunoscatori si care ne ajuta indirect sau direct nu stiu cum sa zic sa ne obtinem drepturile.
Referitor la majorarea pensiei cu 2% pe care eu spun ca nu am primit-o,va pun la dispozitie toate datele:
- am lucrat 14 ani 10 luni 19 zile la grupa I ( Legea 3/1977)
- am iesit la pensie in aprilie 2007 ( la 50 ani ) cu reducerea varstei de pensionare - Legea 19/2000
- pensia pana la 01.10.2009 - 785 Ron
Din exemplele pe care le-am gasit la D-voastra si din alte surse eu am calculat ca trebuia sa mi se faca o pensie de 904 Ron.
Va informez ca primesc pensia pe card si stiu exact ce suma aveam pe card iar pensia de pe octombrie este de 887 Ron.Aceasta suma reprezinta doar majorarea de grupa ( asta dupa calculul meu ) nu si cei 2%.Nu prea stau la localitatea de domiciliu,dar am vorbit chiar ieri cu persoana care imi ridica, corespondenta si mi-a confirmat ca intr-adevar pensia pe octombrie 2009 este de 887 Ron si ca pe cupon scrie ca punctul de pensie este de 732,8.
Nu sunt chiar sigura daca am inteles eu exact modul de calcul al pensiei conform Ordonantei 100/2008 si de aceea va rog cu tot respectul sa imi faceti si mie calculul.Sper sa va fi dat toate datele necesare si va multumesc anticipat.
Referitor la punctajul pentru perioada de somaj,asa am sa fac dar va rog sa imi precizati care mai este termenul in care ma pot adresa instantei.Precizez ca nu am primit plati compensatorii.
22.10.2009 Cu tot respectul
Iuliana Istrate