Subiect "calcul pensie" Deschis de Maria Popescu la data: 10/22/2009 2:11am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul pensie
Scris de: Maria Popescu la data: 10/22/2009 2:11am
Gen:feminin
Data nasterii:08.07.1951
Stagiul de cotizare:37 ani 8 luni
Alte date:
Intrebare:am folosit programul dvs.de calcul al pensiei si a rezultat o pensie mai mare decat salariul actual, este posibil?
Re: calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 10/22/2009 4:13am
Da este posibil.Rezultatul calculului pensiei depinde in principal de datele introduse in ideea ca programul este corect (programul nostru a fost testat de noi si este corect)
Orice eroare comisa de functionarii de la Casa de Pensii sau de dv vor duce la rezultate diferite. De aceasta data eroarea credem ca va apartine. Am mai analizat si noi inca odata datele introduse de dv si am constatat:
1. Nu ati tinut cont de observatiile noastre privind erorile comise adica ati selectat gresit codul “O” in loc de “L” in septembrie 1972 si nu ati introdus sporul de vechime asa cum vi l-am calculat noi.
2. In plus ati mai facut inca o eroare mare in sensul ca in perioada iulie 2005 – februarie 2006 ati introdus salariile exprimate in ROL (lei vechi) in loc de RON asa cum se indica in program. Aceste sume sunt de 10000 ori mai mari si influenta ar fi fost mai mare daca in acea perioada sumele nu erau limitate prin program.
Aceasta eroare pune un semn de intrebare si asupra documentului de pe care ati completat aceste sume deoarece daca acel document era corect sumele trebuiau sa fie exprimate in roni (lei noi).
Re: calcul pensie
Scris de: Maria Popescu la data: 10/22/2009 2:16pm
Gen:feminin
Data nasterii:08.07.1951
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:va multumesc mult, am corectata asa cum ati spus, in ceea ce priveste sporul de vechime deocamdata nu stiu sa-l introduc si apoi abia astept sa iau adeverinta de la vechiul loc de munca
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1