Gen:
Data nasterii:1962
Stagiul de cotizare:34
Alte date:
Intrebare: deoarece am lucrat cu program redus(am fost în pensie P3 /10 ani), pentru aceasta perioada nu am primit puncte de stabilitate.
Se poate face ceva pentru a beneficia de ele?
Data nasterii:1962
Stagiul de cotizare:34
Alte date:
Intrebare: deoarece am lucrat cu program redus(am fost în pensie P3 /10 ani), pentru aceasta perioada nu am primit puncte de stabilitate.
Se poate face ceva pentru a beneficia de ele?
Daca va referiti la posibilitatea ca sa primiti puncte de stabilitate pe perioada lucrata in care ati cumulat salariu cu pensia va precizam ca nu este nicio posibilitate.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Dar am plătit toate contribuțiile , nu înțeleg de ce nu primesc aceste puncte de stabilitate. Pensia mea a scăzut cu legea nouă și acum este înghețată.
Nu este corect
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Dar am plătit toate contribuțiile , nu înțeleg de ce nu primesc aceste puncte de stabilitate. Pensia mea a scăzut cu legea nouă și acum este înghețată.
Nu este corect
Pentru contributia platita la salariu, atunci cand cumulati pensia cu salariu, vi se recalculeaza pensia si primiti punctaj anual.
Punctele de stabilitate se acorda conform prevederilor legii pensiilor 360/2023 pentru stagiu de cotizare contributiv mai mare de 25 ani daca nu se beneficiaza de pensie.
Punctele de stabilitate se acorda conform prevederilor legii pensiilor 360/2023 pentru stagiu de cotizare contributiv mai mare de 25 ani daca nu se beneficiaza de pensie.