Subiect "logare" Deschis de elena cioroianu la data: 12/02/2008 8:18am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
logare
Scris de: elena cioroianu la data: 12/02/2008 8:18am
Intrebare:Am incercat de multe ori sa-mi creez cont in vederea accesarii programului de calculare pensie , dar nu am reusit .
Re: logare
Scris de: la pensie la data: 12/02/2008 8:24am
Pentru a intra in programul de “Calcul pensie” (logare) procedati astfel:
De pe pagina principala se apasa pe butonul Inregistrare din coltul din dreapta sus. In fereastra care se deschide completati Email si Parola si apasati pe butonul Cont nou. In fereastra care se deschide completati Email, Parola si Confirmare Parola si apasati pe inregistrare. Dupa aceasta intrati intr-o fereastra numita Program gratuit de calculare pensie si apasati pe butonul Adauga persoana si intrand intr-o fereastra cu date personale completati datele cerute. Atentie la data de iesire la pensie unde trebuie trecuta cea pentru limita de varsta iar cea de incepere a activitatii trebuie trecuta dupa caz data inceperii facultatii sau a stagiului militar daca este cazul si acestea sunt anterioare. Dupa aceasta apasati butonul Continuati si se intra in pagina cu datele pentru primul an. Aici cititi legenda pentru completarea coloanei de cod. Completati an cu an salariile si sporurile avute. In cazul cand se vrea calcularea pensiei anticipate sau anticipate partiale nu trebuie completate perioadele asimilate ( facultate, stagiul militar sau pensie de invaliditate). Este bine sa cititi in prealabil Erori comise la utilizare programului de pe Forum pentru a fi evitate.
Re: logare
Scris de: MihaelaV la data: 05/27/2019 3:22pm
Se mai pot deschide conturi? Am incercat sa urmez instructiunile si dupa completarea adresei de mail i a parolei, urmata de butonul Inregistrare primesc un mesaj: A aparut o eroare
Re: logare
Scris de: la pensie la data: 05/28/2019 3:04am
Pentru MihaelaV
Se pot deschide conturi
Este posibil sa fi fost o disfunctie trecatoare.
Reveniti si incercati din nou. Acordati atentie mare la scrierea adresei de mail.
Daca eroarea persista cititi cu atentie instructiunile privind actiunea de logare si daca totusl nu reusiti reveniti si descrieti pas cu pas cum ati procedat.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1