cand ma pot pensiona la limita de varsta am 31 de ani vecime nascuta in 1957 noiembrie si 6 copii
Scris de: Mariana la data: 01/20/2017 9:14am
Scris de: Mariana la data: 01/20/2017 9:14am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Re: cand ma pot pensiona la limita de varsta am 31 de ani vecime nascuta in 1957 noiembrie si 6 copii
Scris de: la pensie la data: 01/22/2017 9:32am
Scris de: la pensie la data: 01/22/2017 9:32am
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in in luna octombrie 2018 la varsta standard de pensionare de 60 ani si 11 luni stagiul complet de cotizare de 30 ani si 11 luni si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata. Diminuarea depinde de data la care o cereti si de stagiul de cotizare la data depunerii dosarului.
Actuala lege a pensiilor nu acorda reducerea varstei de pensionare pentru nasterea si cresterea unui anumit numar de copii.
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata. Diminuarea depinde de data la care o cereti si de stagiul de cotizare la data depunerii dosarului.
Actuala lege a pensiilor nu acorda reducerea varstei de pensionare pentru nasterea si cresterea unui anumit numar de copii.