Buna ziua
Pot face cumva exportul datelor introduse la dvs pe site (impreuna cu calculele aferente) intr-un fisier excel, de pilda?
Ma intereseaza sa vad cum ati facut calculul numarului lunar de puncte.
Multumesc
Dan
Pot face cumva exportul datelor introduse la dvs pe site (impreuna cu calculele aferente) intr-un fisier excel, de pilda?
Multumesc
Dan
DanG :
Buna ziua
Multumesc
Dan
Cred că nu se poate.
Ar trebui să îți vândă softul.
De aceea se afișează doar narul de puncte anual și nu și cel lunar.
O observație, dacă insumezi punctele anuale din Datele introduse, nu vei obține punctele afișate la total puncte, pentru că presupun că acolo presupun că se pun și punctele pentru Pensia suplimentara
Nu este posibil asa ceva pentruca si daca aveti softul programului de pe site va mai trebuie un alt soft de transpunere in Excel.
Daca cunoasteti lucrul in Excel va sugeram sa va calculati singur punctajele cerand de la noi modul de calcul al punctelor lunare, care se face conform prevederilor legii pensiilor
Pentru domnul Gica :
Punctajul suplimentar pentru contributia la pensia suplimentara este cumulat la punctajul anual precizat in "Datele introduse".
Daca cunoasteti lucrul in Excel va sugeram sa va calculati singur punctajele cerand de la noi modul de calcul al punctelor lunare, care se face conform prevederilor legii pensiilor
Pentru domnul Gica :
Punctajul suplimentar pentru contributia la pensia suplimentara este cumulat la punctajul anual precizat in "Datele introduse".
la pensie :
Nu este posibil asa ceva pentruca si daca aveti softul programului de pe site va mai trebuie un alt soft de transpunere in Excel.
Pentru domnul Gica :
Am verificat pe program Excel și totalul punctajelor adunate din "Date introduse" este mai mic decât cel afișat sus și pe fiecare pagina a programului, de aceea am dedus aceasta lucru.
GicaH :
la pensie :
Pentru domnul Gica :
Am verificat pe program Excel și totalul punctajelor adunate din "Date introduse" este mai mic decât cel afișat sus și pe fiecare pagina a programului, de aceea am dedus aceasta lucru.
Am creat un program de calcul (H.G.1)Punctaje pentru perioada din adeverința depusă la CJP pentru 10 ani și am constatat că totalul punctajelor din Date introduse totalizate din coloana cu puncte este mai mic decât cel de deasupra (respectiv 15.98085+1.32771=
17.30856 este mai mic decât 18.98214 cu 1.67358).
De aici am dedus că diferența de 1.67358 puncte reprezintă Pensia suplimentara, care în ultima decizie de pensionare era de 1.67617.
Da, imi pot face calculele in Excel, daca aveti amabilitatea sa imi trimiteti modul de calcul lunar. Imi puteti da pe mail aceste informatii?
Multumesc
Multumesc
Pentru domnul Gica
Va rugam sa nominalizati un an in care exista aceste diferente.
Va rugam sa nominalizati un an in care exista aceste diferente.
la pensie :
Imi puteti trimite pe mail modul de calcul al punctelor lunare?
Multumesc
Pentru domnul Dan
Regretam dar nu putem face o sinteza generala a modului de calcul a punctajelor lunare conform noii legi a pensiilor, deoarece acesta depinde de foarte multi factori.
Va sugeram sa folositi programul de calcul de pe site-ul nostru dupa care reveniti si va facem o analiza a datelor dv, propunand corectiile necesare conform prevederilor noii legi a pensiilor 360/2023.
Regretam dar nu putem face o sinteza generala a modului de calcul a punctajelor lunare conform noii legi a pensiilor, deoarece acesta depinde de foarte multi factori.
Va sugeram sa folositi programul de calcul de pe site-ul nostru dupa care reveniti si va facem o analiza a datelor dv, propunand corectiile necesare conform prevederilor noii legi a pensiilor 360/2023.