Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:rog precizare daca am adeverinta ca in perioada 1994-2001 am avut adaosuri in fiecare luna pt care angajatorul declara ca s-au platit contributii la buget intra in calculul punctajelor pentru pensie suplimentara.?Precizez ca aceste adaosuri reprezinta gratificatii,profit, si diferenta dobanda
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:rog precizare daca am adeverinta ca in perioada 1994-2001 am avut adaosuri in fiecare luna pt care angajatorul declara ca s-au platit contributii la buget intra in calculul punctajelor pentru pensie suplimentara.?Precizez ca aceste adaosuri reprezinta gratificatii,profit, si diferenta dobanda
Aczel Eniko :
Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Cred că faceți o confuzie cu pensia suplimentară, aceasta fiind legal reglementată și o puteți vizualiza la total sau i fisa Punctaje anuale, sau Punctaje lunare.
Ceea ce cred că vreți dumneavoastră este vizualizarea punctelor cuvenite recalcularii pe baza adeverințelor cu sporuri, ore suplimentare sau alte drepturi.
Ați mai întrebat acest lucru și va repeta acest lucru îl puteți vedea prin compararea buletinelor de calcul dupa doua decizii de pensionare.