Gen: F
Data nasterii:25 Septembrie 1963
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua , va rog frumos sa-mi spuneti cu ce perioada de stagiu contributiv mai raman avand urmatoarea speta. Am lucrat la o societate intre 01.03.2007-06.04.2009(2 ani 1 luna si 5 zile) dupa inscrisul din cartea de munca iar la incetarea activitatii ITM-ul a scris "Societatea nu face dovada executarii contractului de munca pt 243 de zile" . Cu ce perioada contributiva mai raman din cei 2 ani 1 luna si 5 zile si de ce apare acel inscris , nu mi s-au platit darile catre stat ?
Va multumesc anticipat
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua , va rog frumos sa-mi spuneti cu ce perioada de stagiu contributiv mai raman avand urmatoarea speta. Am lucrat la o societate intre 01.03.2007-06.04.2009(2 ani 1 luna si 5 zile) dupa inscrisul din cartea de munca iar la incetarea activitatii ITM-ul a scris "Societatea nu face dovada executarii contractului de munca pt 243 de zile" . Cu ce perioada contributiva mai raman din cei 2 ani 1 luna si 5 zile si de ce apare acel inscris , nu mi s-au platit darile catre stat ?
Va multumesc anticipat
Vasilescu Ana :
Gen: F
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Va multumesc anticipat
O perioada de 8 luni nu v-au virat contribuțiile, așa că acea perioadă rămâne că un stagiu lipsă.
Casa de pensii teritoriala de care apartine domiciliul dv are evidenta vechimii realizata de dv dupa data de 01 aprilie 2001, in format electronic. Deci pentru a afla vechime cu care figurati dv in perioada mentionata cereti de la Casa de pensii "Situatia stagiului de cotizare dupa data de 01 aprilie 2001".