Reactualizarea programului pt introducerea noilor indici:adeverinte,stagiu milita,etc
Scris de: Salagean Niculae la data: 11/04/2025 10:33am
Scris de: Salagean Niculae la data: 11/04/2025 10:33am
Gen:Masculin
Data nasterii:1959
Stagiul de cotizare: 35
Alte date:
Intrebare:
Cand readuceti programul la noua lege?
Exemplu: sa putem introduce punctajul pentru stagiu militar, somaj,sporurile de vechime si altele si eliminarea indicelui de corectie(la mine 1,41)
Deci introducem salariile de pe adeverinte,programul introduce sporurile de la acea data si calculeaza punctajul ANUAL si mai apoi cel total ! cel de acuma mai inmulteste cu indicele de corectie?
Multumesc,Nicu
Data nasterii:1959
Stagiul de cotizare: 35
Alte date:
Intrebare:
Cand readuceti programul la noua lege?
Exemplu: sa putem introduce punctajul pentru stagiu militar, somaj,sporurile de vechime si altele si eliminarea indicelui de corectie(la mine 1,41)
Deci introducem salariile de pe adeverinte,programul introduce sporurile de la acea data si calculeaza punctajul ANUAL si mai apoi cel total ! cel de acuma mai inmulteste cu indicele de corectie?
Multumesc,Nicu
Re: Reactualizarea programului pt introducerea noilor indici:adeverinte,stagiu milita,etc
Scris de: la pensie la data: 11/05/2025 2:53am
Scris de: la pensie la data: 11/05/2025 2:53am
Si in cazul nostru si al CNPP-ului una din cauzele intarzierilor o constitue faptul ca multe din prevederile legii pensiilor si ale normelor de aplicare ale acesteea sunt neclare.
In aceste conditii speram ca pana la sfarsitul anului sa facem modificarea softului conform noii legi a pensiilor, care sa aiba rezultat o estimare cu o precizie acceptabila.
Am observat ca dv ati deschis mai multe programe si daca doriti o analiza a acestor date conform prevederilor noii legi a pensiilor reveniti si mentionati numele programului care urmeaza sa fie analizat.
In aceste conditii speram ca pana la sfarsitul anului sa facem modificarea softului conform noii legi a pensiilor, care sa aiba rezultat o estimare cu o precizie acceptabila.
Am observat ca dv ati deschis mai multe programe si daca doriti o analiza a acestor date conform prevederilor noii legi a pensiilor reveniti si mentionati numele programului care urmeaza sa fie analizat.