Gen:F
Data nasterii:13.07.1967
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua!
In perioada 1990-1997 am fost angajata la o intreprindere, initial de stat, ulterior privatizata prin marea cuponiada . La incetarea activitatii lipseste viza si stampila Camerei de Munca.
Va rog sa-mi spuneti daca aceasta viza era obligatorie in perioada respectiva, la societatea in cauza si daca da, ce trebuie facut.
Mentionez si faptul ca pe site-ul cnpp, la Informatii din carnetul de munca a fost trecuta perioada respectiva.
Multumesc!
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua!
In perioada 1990-1997 am fost angajata la o intreprindere, initial de stat, ulterior privatizata prin marea cuponiada . La incetarea activitatii lipseste viza si stampila Camerei de Munca.
Va rog sa-mi spuneti daca aceasta viza era obligatorie in perioada respectiva, la societatea in cauza si daca da, ce trebuie facut.
Mentionez si faptul ca pe site-ul cnpp, la Informatii din carnetul de munca a fost trecuta perioada respectiva.
Multumesc!
Stefana Tudor :
Gen:F
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua!
In perioada 1990-1997 am fost angajata la o intreprindere, initial de stat, ulterior privatizata prin marea cuponiada . La incetarea activitatii, pe carnetul de munca, lipseste viza si stampila Camerei de Munca.
Multumesc!
La incetarea activitatii in carnetul de munca trebuiesa fie mentionata data si semnatura conducatorului intreprinderii.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Sunt aceste vize, ale unitatii. Am observat, pe net, ca au fost situatii, perioada 95-97, cand nu a fost recumoscuta perioada datorita lipsei viza ITM. Cei in cauza lucrau la firme private. Acesta era motivul intrebarii.
Multumesc!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Sunt aceste vize, ale unitatii. Am observat, pe net, ca au fost situatii, perioada 95-97, cand nu a fost recumoscuta perioada datorita lipsei viza ITM. Cei in cauza lucrau la firme private. Acesta era motivul intrebarii.
Multumesc!
Daca incetarea activitatii a fost inainte de 2010, cand s-a renuntat la carnetele de munca, viza ITM-ului nu era obligatorie.
Pentru mai multe precizari adresati-va la ITM-ul de care a apartinut intreprinderea in cauza.
Pentru mai multe precizari adresati-va la ITM-ul de care a apartinut intreprinderea in cauza.