Gen:F
Data nasterii:21,08,1968
Stagiul de cotizare:
Alte date:39 ani si 20 zile
Intrebare:Punctaj anual sit-ul CNPP.Va rog sa-mi spuneti daca puteti, punctajul anual pe CNPP acum este diferit de cel lunar. Am generat rapoartele din nou si am vazut aceasta modificare. Eu am facut un calcul si este cel din raportul lunar impartit la 12.Astfel ai un numar de puncte.Aveti cumva un raspuns? Eu stiam ca cel anterior modificarii se impartea la 10, astfel aflai un punctaj.Acum este mult mai mic impartit la 12. Cu multumiri, Simona
Stagiul de cotizare:
Intrebare:Punctaj anual sit-ul CNPP.Va rog sa-mi spuneti daca puteti, punctajul anual pe CNPP acum este diferit de cel lunar. Am generat rapoartele din nou si am vazut aceasta modificare. Eu am facut un calcul si este cel din raportul lunar impartit la 12.Astfel ai un numar de puncte.Aveti cumva un raspuns? Eu stiam ca cel anterior modificarii se impartea la 10, astfel aflai un punctaj.Acum este mult mai mic impartit la 12. Cu multumiri, Simona
Punctajul anual se calculeaza prin impartirea la 12 a sumei punctajelor lunare realizate in anul calendaristic respectiv.
Acest mod de calcul a fost folosit conform prevederilor legilor pensiilor in vigoare dupa 01 aprilie 2001 conform urmatoarelor :
- Legea 19/2000 art. 78 alin (1).
- Legea 263/2010 art. 96 alin (1).
- Legea 360/2023 art. 85 alin (2).
Acest mod de calcul a fost folosit conform prevederilor legilor pensiilor in vigoare dupa 01 aprilie 2001 conform urmatoarelor :
- Legea 19/2000 art. 78 alin (1).
- Legea 263/2010 art. 96 alin (1).
- Legea 360/2023 art. 85 alin (2).
TUGUI STEFANIA SIMONA :
Gen:F
Stagiul de cotizare:
Fiind un punctaj mediu anual, corect și logic o medie anuală se afla împărțind totalul punctelor acumulate, la numărul de luni ale anului, deci la 12.