Gen:F
Data nasterii:22.08.1967
Stagiul de cotizare:41 de ani se vor împlini in Septembrie 2026
Alte date:
Intrebare: Am completat datele de mai sus și am pus o întrebare ceva mai devreme. Am vrut sa verific datele introduse și am apăsat Pre vizualizează, moment in care mesajul meu a dispărut. Va rog sa-mi Spune-ți dacă trebuie sa rescriu mesajul și sa- trimit, sau exista undeva pentru ca eu nu-l găsesc.Va mulțumesc.
Data nasterii:22.08.1967
Stagiul de cotizare:41 de ani se vor împlini in Septembrie 2026
Alte date:
Intrebare: Am completat datele de mai sus și am pus o întrebare ceva mai devreme. Am vrut sa verific datele introduse și am apăsat Pre vizualizează, moment in care mesajul meu a dispărut. Va rog sa-mi Spune-ți dacă trebuie sa rescriu mesajul și sa- trimit, sau exista undeva pentru ca eu nu-l găsesc.Va mulțumesc.
Mesajul este inregistrat pe forum numai daca se face click pe "Adauga". Deci daca dupa ce ati apasat pe "Pre-Vizualizeaza" nu ati apasat pe "Adauga" mesajul nu a fost inregistrat
Nu intelegem din ce cauza nu ati pus intrebarea la acest mesaj in care ati prezentat datel fara intrebare.
Reveniti cu intrebarea.
Nu intelegem din ce cauza nu ati pus intrebarea la acest mesaj in care ati prezentat datel fara intrebare.
Reveniti cu intrebarea.