Subiect "conditii pentru obtinere" Deschis de kiss alexandru la data: 11/24/2010 11:22am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
conditii pentru obtinere
Scris de: kiss alexandru la data: 11/24/2010 11:22am
Gen:M
Data nasterii:1950 mai 20
Stagiul de cotizare:38 de ani
Alte date:
Intrebare: actualmente citesc conditiile de pensionare pentru "pensia anticipata" si "pensie anticipata partiala" si mi se par identice, de si eu am stiut ca exista diferenta de 10 ani peste stagiul complect de cotizare si 5 ani pana la varsta standard, respectiv, stsgiu complect de cotizare si 5 ani pana la varsta standard. Ce nu inteleg bine ?
Re: conditii pentru obtinere
Scris de: la pensie la data: 11/25/2010 3:33am
Ati inteles bine si credem ca acolo unde ati citit era precizat la aceleasi conditii dar cu alta exprimare pe care ati inteles-o gresit.
Pe site-ul nostru nu se face confuzie intre cele doua pensii.
Diferenta intre cele doua pensii este ca pentru pensia anticipata partiala se pune conditia sa aveti varsta mai mica cu pana la 5 ani fata de varsta standard de pensionare si stagiul de cotizare mai mare cu pana la 10 ani fata de stagiul complet de cotizare iar pentru pensia anticipata se pune conditia sa aveti varsta mai mica cu pana la 5 ani fata de varsta standard de pensionare si stagiul de cotizare mai mare cu mai mult de 10 ani fata de stagiul complet de cotizare
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1