Subiect "actualizare program calcul" Deschis de EMILIAN FLORIN la data: 01/11/2011 9:03am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
actualizare program calcul
Scris de: EMILIAN FLORIN la data: 01/11/2011 9:03am
Gen:B
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:1)Cand apreciati ca veti reusi sa actualizati site/ul lapensie.com inclusiv programul calcul pensie cf L263/2010?
2)S/a emis SI PUBLICAT HG, Norme sau Instructiuni pentru aplicarea L263/2010?
3)BAZA DE CALCUL A PUNCTAJULUI LUNAR O CONSTITUIE SALARIUL BRUT LUNAR DIN PERIOADA ANTERIOARA LUNII APR DIN 2001.ADICA SE INCLUD SI PRIMELE,ORELE LUCRATE CU PROGRAMUL DE LUCRU PE SANTIER (9,10 SI 12 ORE), GRATIFICATIILE CAREA INTRAU IN BRUT SI PENTRU CARE S/A COTIZAT SAU PTR ACEASTA PERIOADA SE IAU IN CALCUL TOT SALARIILE DIN CARNETUL DE MUNCA?SALARIILE BRUTE SE IAU IN CALCUL NUMAI PT CEI PENSIONATI INCEPAND CU DATA INTRARII IN VIGOARE A L263/2010?
4PENSIONARILE DE INVALIDITATE DIN LUNILE IAN/MART 2011 SE FAC IN BAZA NORMELOR VECHI SAU CUM SE PROCEDEAZA?
CU MULTUMIRI,
EMILIAN FLORIN
Re: actualizare program calcul
Scris de: la pensie la data: 01/17/2011 4:29am
1.Acest site este este deservit pe baza de voluntariat si in functie de timpul nostru disponibil, nu putem aprecia cand se va termina actualizarea lui.
Prioritatile site-ului sunt in ordine :
- Raspunsuri la intrebari.
- Modificare informatii pe site.
- Modificare program de calcul avand in vedere si prevederea articolui 190 din legea unitara a pensiilor 263/2010 care prevede ca “Aplicatia informatica utilizata (de casa de pensii-nota noastra) la stabilirea pensiilor se omologheaza si este publica”
2. Nu cunoastem Instructiunile de aplicare ale legii 263/2010 si suntem si interesati sa le analizam.
3.Baza de calcul a pensiei pentru perioada inainte de 01 aprilie 2001 este explicata de noi pe site pe pagina principala la “Baza de calcul a punctajului pensiei” si consta in principal din salariul tarifar si sporurile cu character permanent conform legii 57/1974 si legii 49/1992.
4. Toate pensile acordate dupa 01 ianuarie 2011 vor fi calculate conform prevederilor legii 263/2010 utilizand normele de aplicare ale acesteia pe care presupunem ca functionarii de la Casa de pensii le cunosc.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1