Subiect "ternen de plata pensie" Deschis de Vlad Vasilescu la data: 11/30/2011 2:34am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
ternen de plata pensie
Scris de: Vlad Vasilescu la data: 11/30/2011 2:34am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
am primit decizia de incetare a activitatii cu drept de pensie , in luna septembrie. In cite zile ar trebui sa primesc decizia de pensionare si pensia cuvenita?
Asa cum am citit in lege nu este un termen de 45 zile, care cred ca sunt calendaristice?! cum sa procedez in acest caz?
Multumiri.
Re: ternen de plata pensie
Scris de: la pensie la data: 12/01/2011 3:39am
Credem ca aveti o deformare profesionala si doriti cat mai multe informatii de la ceilalti dand cat mai putine informatii privind situatia dv.
Site-ul nostru are un singur scop acela de a ajuta pe cei care nu cunosc reglementarile in domeniul pensiilor publice dar pentru a ii ajuta avem nevoie de un minim de informatii de la acestia, informatii care nu vor fi utilizate impotriva lor.
Cu datele date in acest mesaj nu putem sa facem analiza si nici cu cele date in mesajele anterioare.
Conform datei dv de nastere data in unul din mesajele anteripare dv aveati dreptul la pensie pentru limita de varsta in 28 noiembrie 2011 la varsta de 55 ani si 2 luni data in care trebuia sa depuneti dosarul de pensionare. Termenul de 45 de zile pentru primirea deciziei de pensionare incepe de la data depunerii dosarului de pensionare (28 noiembrie 2011) dar asa cum ati precizat si dv acesta este depasit in majoritatea cazurilor.
Faptul ca data in care ati incetat activitatea si data depunerii dosarului nu coincid am discutat-o in mesajul anterior si nu e cazul sa o reluam.
Singura prevedere certa este ca pensia pentru limita de varsta se va plati in luna urmatoare celei in care ati primit decizia de pensionare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1