Subiect "Cand vine pensia ?" Deschis de Kulka Ana la data: 12/15/2016 11:15am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Cand vine pensia ?
Scris de: Kulka Ana la data: 12/15/2016 11:15am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am depus dosarul de pensie in data de 12 septembrie 2016 pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare avand gr 2 ,la varsta de 59 ani si 3 luni .Am primit decizia de pensieonare in data de 16 noiembrie 2016 ,eu am lucrat pana in data de 30 noiembrie 2016 data din care mi-am intrerupt activitatea ,intrebarea mea este de cand o sa primesc pensia ? Mentionez ca mi-am depus la casa de pensii decizia de incetarea a activitatii .Va multumesc .
Re: Cand vine pensia ?
Scris de: la pensie la data: 12/16/2016 2:29am
Pensia pentru limita de varsta nu este conditionata de incetarea activitatii si depunerea la casa de pensii a dovezii de incetare a activitatii.
Pensia de orice tip se acorda de la data depunerii dosarului si incepe sa fie platita incepand cu luna care urmeaza celei in care s-a emis decizia. Deci in cazul dv incepe sa fie platita cu luna decembrie 2016. Data din luna depinde de cum ati optat sa fie platita pensia pe card sau prin posta. Prin card in luna decembrie 2016 au fost platite deja pensile iar daca ati optat sa fie platita prin posta intrebatii vecinii pensionari care au optat ca pensia sa fie platita prin posta cand o primesc.
Re: Cand vine pensia ?
Scris de: CEZAR60 la data: 12/26/2016 4:39am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Prima pensie vine dupa data de 25 a lunii DECEMBRIE 2016 .
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1