Subiect "Sunt necesare si adeverinte de la vechile locuri de munca sau doar de cartea de munca ?" Deschis de Marian la data: 12/19/2016 9:29am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Sunt necesare si adeverinte de la vechile locuri de munca sau doar de cartea de munca ?
Scris de: Marian la data: 12/19/2016 9:29am
Intrebare: La intocmirea dosarului de pensie (pentru limita de varsta) este necesar sa prezentam si adeverinte de la locurile de munca anterioare chiar daca datele referitoare la aceste locuri de munca (perioada, functia detinuta, cuantum salarii etc) sunt trecute in cartea de munca sau e suficient doar sa predam cartea de munca ? Mentionez ca la anterioarele locuri de munca nu am beneficiat de grupa de munca.
Re: Sunt necesare si adeverinte de la vechile locuri de munca sau doar de cartea de munca ?
Scris de: la pensie la data: 12/20/2016 2:39am
Prezentarea adeverintei eliberate de angajator se face in cazul in care pe langa sumele inscrise in carnetul de munca ati beneficiat si de alte sporuri cu caracter permanent, inainte de dispozitia ca acestea sa fie incluse in suma inscrisa in carnetul de munca si acestea nu sunt consemnate in carnetul de munca.
Cititi si alte amanunte pe pagina de pe site de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1