Subiect "Calcul pensie" Deschis de Raghina marcel la data: 12/31/2016 6:54am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Calcul pensie
Scris de: Raghina marcel la data: 12/31/2016 6:54am
Buna ziua.Daca imi completez stadiu de
cotizatie personal in fiecare luna timp de 15 ani cu suma de aproximativ 260 lei,eu ce pensie o sa am cand voi inplini 65 de ani?
Re: Calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 01/01/2017 11:56am
Intrebarea dv este neclara.
Intrebarea dv incepe cu „Daca imi completez” stagiu. Aceasta inseamna ca mai aveti si alt stagiu pe care nu-l cunoastem si nici salariile pe care le-ati avut in aceasta perioada si care se iau in calculul punctajului pensiei.
Pe de alta parte nu putem sa facem nici calculul contributiei acestor 15 ani obtinuti cu plata lunara a sumei de 260 lei pe un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii pentruca pentru aceasta ar trebui sa cunoastem salariile medii pe economie care se vor realiza in lunar in urmatorii 15 ani. In aceasta privinta va putem preciza ca nu cunoastem inca salariile medii care s-au realizat in lunile noiembrie si decembrie 2016 (acestea se afla dupa cca 40 zile de la sfarsitul lunii respective )
In aceste conditii riscam sa va raspundem ca daca nu aveti alt stagiu de cotizare in afara de cel obtinut cu plata lunara a sumei de 260 lei pe un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii din calcul v-a iesi o pensie mai mica decat pensia minima si vi se va acorda pensia minima (acum este de 400 lei) daca legea pensiilor in vigoare atunci va contine o astfel de prevedere ca cea de acum.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1