Subiect "Punct pensie" Deschis de Bizau Sorin Petru la data: 01/05/2017 1:08am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Punct pensie
Scris de: Bizau Sorin Petru la data: 01/05/2017 1:08am
Buna ziua si la multi ani,modificati baza de calcul privind impozitul pe pensie,a crescut cu 5,25% pct de pensie plus suma e de 1100 lei nicidecum 1059 lei,va multumesc
Re: Punct pensie
Scris de: la pensie la data: 01/05/2017 8:06am
Am mai raspuns pe aceasta tema ca noi nu modificam site-ul dupa discutiile din presa ci numai dupa ce cunoastem reglementarile legale ale acestor modificari dupa publicarea lor in Monitorul Oficial
Valoarea punctului de pensie se stabileste prin legea de aprobare a bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul respectiv.
Modul de calcul al impozitului si a cotributiei de asigurare de sanatate se se modifica prin modificarea codului fiscal.
In prezent nu cunoastem sa fi fost publicat in Monitorul Oficial nici reglementarea oficiala de modificare a valorii punctului de pensie si nici modalitatea de calcul a CASS sau impozitului pentru veniturile din pensii.
Daca dv luati la cunostinta inaintea noastra de aceste reglementari oficiale va rugam sa ni le aduceti la cunostinta.
Scris de: Gh. Martin la data: 01/06/2017 4:25am
la pensie :
Am mai raspuns pe aceasta tema ca noi nu modificam site-ul dupa discutiile din presa ci numai dupa ce cunoastem reglementarile legale ale acestor modificari dupa publicarea lor in Monitorul Oficial
Valoarea punctului de pensie se stabileste prin legea de aprobare a bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul respectiv.
Modul de calcul al impozitului si a cotributiei de asigurare de sanatate se se modifica prin modificarea codului fiscal.
In prezent nu cunoastem sa fi fost publicat in Monitorul Oficial nici reglementarea oficiala de modificare a valorii punctului de pensie si nici modalitatea de calcul a CASS sau impozitului pentru veniturile din pensii.
Daca dv luati la cunostinta inaintea noastra de aceste reglementari oficiale va rugam sa ni le aduceti la cunostinta.
” OUG nr. 99/2016 publicată in MO nr. 1035/22/12/2016”.
Scris de: Bizau Sorin Petru la data: 01/06/2017 4:59am
Monitorul Oficial Partea I, nr. 1035 din 22 decembrie 2016...
Scris de: bizau la data: 01/06/2017 9:02am
..v-am adus la cunostiinta stimabile domn!
Scris de: la pensie la data: 01/07/2017 3:13pm
Va multumim ambilor pentru informare.
Intre timp am aflat-o si noi.
Vom face cat mai repede posibil modificarile ce se impun.
Va rugam in continuare sa ne semnalati publicarea legii bugetului asigurarilor sociale de stat pentruca prin aceasta pe langa valoarea punctului de pensie mai trebuie sa se stabileasca salariu mediu brut pe economie care este utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat. De acest salariu depind anumite drepturi de asigurari sociale.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1