Subiect "Trecere de la PAP la PLV" Deschis de Gabriela la data: 04/04/2025 7:36pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Trecere de la PAP la PLV
Scris de: Gabriela la data: 04/04/2025 7:36pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Am doua intrebari pentru D-voastra:
1. In cazul trecerii de la PAP la PLV conform art 56, ce formular de cerere trebuie completat? Am cautat pe site-ul CNPP si pe site-ul CJPP de care apartin si nu am gasit nici un model.
2. Trebuie prezentate din nou toate documentele ( original si copie ) care au fost atasate la dosarul initial de PAP, sau doar cele noi, cu schimbarile survenite?

Multumesc din nou admin. si colaboratorilor!
Re: Trecere de la PAP la PLV
Scris de: GicaH la data: 04/05/2025 8:18am
Gabriela :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Am doua intrebari pentru D-voastra:
1. In cazul trecerii de la PAP la PLV conform art 56, ce formular de cerere trebuie completat? Am cautat pe site-ul CNPP si pe site-ul CJPP de care apartin si nu am gasit nici un model.
2. Trebuie prezentate din nou toate documentele ( original si copie ) care au fost atasate la dosarul initial de PAP, sau doar cele noi, cu schimbarile survenite?

Multumesc din nou admin. si colaboratorilor!

Au formular la CJP și nu trebuie depuse toate actele, ci doar cele care atestă că aveți îndeplinite condițiile de pensionare la limită de vârstă conform art. 56 din noua lege a pensiilor.
Re: Trecere de la PAP la PLV
Scris de: la pensie la data: 04/06/2025 11:43am
Raspunsul domnului Gica este corect.
Cererea care trebuie completata este o cerere tip al carui model il gasiti la anexa 3 la normele de aplicare ale legii pensiilor 360/2023, care este pusa la dispozitie la ghiseul Casei teritoriale de pensii.
La noua cerere depusa trebuie sa anexati actele care demonstreaza indeplinirea conditiilor de stagiu, suplimentare, cerute de acordarea pensiei pentru limita de varsta, cerute de art 56 din legea pensiilor 360/2023 si care nu se afla depuse la dosarul de pensie anticipata partiala.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1