Subiect "Afisare incorecta valoare salariu" Deschis de Daniel Constantin la data: 04/09/2025 7:31am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Afisare incorecta valoare salariu
Scris de: Daniel Constantin la data: 04/09/2025 7:31am
Gen: M
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Dupa introducerea valorii salariilor in tabelele anuale, la revenire asupra unui an deja introdus prima valoare dintr-o serie de valori identice este corecta, dar toate celelalte apar 0.
Ce se poate intele de aici despre modul de calcul.
Nu am gasit nicio mentiune in instructiuni asupra acestui aspect.
Va multumesc!
Re: Afisare incorecta valoare salariu
Scris de: GicaH la data: 04/09/2025 9:39am
Daniel Constantin :
Gen: M
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Dupa introducerea valorii salariilor in tabelele anuale, la revenire asupra unui an deja introdus prima valoare dintr-o serie de valori identice este corecta, dar toate celelalte apar 0.
Ce se poate intele de aici despre modul de calcul.
Nu am gasit nicio mentiune in instructiuni asupra acestui aspect.
Va multumesc!

Trebuie să dați click pe "Continua" doar după ce constatați că valorile introduse sunt corecte.
În cazul dumneavoastră cred că ați dat click pe "Continuă" după prima luna, ați revenit introducând celelalte date, dar la terminarea anului nu ați mai dat click pe "Continua".
Re: Afisare incorecta valoare salariu
Scris de: la pensie la data: 04/10/2025 10:49am
Am constatat ca ati gasit modalitatea de a introduce datele in programul de calcul.
Am verificat datele introduse de dv si avem urmatoarele observatii:
1. Anul universitar incepe cu luna octombrie si se termina cu luna septembrie a anului urmator, cu exceptia ultimului an daca se face angajarea inainte de 01 octombrie. Deci in cazul dv selectati codul F pana in luna septembrie, inclusiv, in ultimul an unversitar.
2. Se acorda automat spor de vechime inainte de 01 aprilie 1992. In cazul dv introduceti urmatorul spor de vechime care se acorda automat.
Intre octombrie 1989 si septembrie 1991 3 %
Intre octombrie 1991 si martie 1992 6 %
Daca in acea perioada beneficiati si de alte sporuri introduceti suma lor.
3 Dupa 01 aprilie 2001 pe anumite perioade sumele pentru care s-a platit contributie de asigurari sociale, (CAS), au fost plafonate, iar dv ati introdus sume mai mari, insa aceasta nu influenteaza calculul pentruca programul face automat plafonarea.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1