Subiect "cumul pensie cu salariu" Deschis de MARIANA CARMEN STANILA la data: 04/17/2025 12:12pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
cumul pensie cu salariu
Scris de: MARIANA CARMEN STANILA la data: 04/17/2025 12:12pm
Gen:F
Data nasterii:14.08.1967
Stagiul de cotizare:40
Alte date: 1 copil
Intrebare:
Se poate cumula Pensie limită de vârstă cu reducerea vârstei
de pensionare cu 5 ani cu salariu?
Conform Legii nr.9/2023 ma pot pensiona cu reducerea varstei cu maxim 5 ani si stagiu contributiv minim 35 + 5, in acest caz este Pensie limita de varsta nu Pensie anticipata.
In acest caz pot cumula pensia cu salariu?
Re: cumul pensie cu salariu
Scris de: la pensie la data: 04/18/2025 3:48am
Pensia pentru limita de varsta, acordata conform art 56 din legea pensiilor 360/2023, celor care au varsta mai mica cu maxim 5 ani fata de varsta standard de pensioonare si stagiu complet de cotizare contributic depasit cu minim 5 ani poate fi cumulata cu salariu.
Scris de: GicaH la data: 04/18/2025 4:40am
MARIANA CARMEN STANILA :
Intrebare:
Conform Legii nr.9/2023 ma pot pensiona cu reducerea varstei cu maxim 5 ani si stagiu contributiv minim 35 + 5, in acest caz este Pensie limita de varsta nu Pensie anticipata.

Orice pensie care se numește pensie limita de vârstă, indiferent că este cu reducerea vârstei standard de pensionare pentru grupe/ condiții de muncă, sau conform art 56 din noua lege a pensiilor, se poate cumula cu salariu
Scris de: MARIANA CARMEN STANILA la data: 05/01/2025 10:57am
la pensie :
Pensia pentru limita de varsta, acordata conform art 56 din legea pensiilor 360/2023, celor care au varsta mai mica cu maxim 5 ani fata de varsta standard de pensioonare si stagiu complet de cotizare contributic depasit cu minim 5 ani poate fi cumulata cu salariu.

multumesc!
Scris de: MARIANA CARMEN STANILA la data: 05/01/2025 10:57am
GicaH :
MARIANA CARMEN STANILA :
Intrebare:

Orice pensie care se numește pensie limita de vârstă, indiferent că este cu reducerea vârstei standard de pensionare pentru grupe/ condiții de muncă, sau conform art 56 din noua lege a pensiilor, se poate cumula cu salariu

multumesc!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1