Subiect "Decizie pensionare limita de vârstă" Deschis de C.Mircea la data: 04/28/2025 1:04am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Decizie pensionare limita de vârstă
Scris de: C.Mircea la data: 04/28/2025 1:04am

Gen:m
Data nasterii:15.09.1962
Stagiul de cotizare:44 ani
Alte date:
Intrebare:Am depus cererea pentru pensionare la limita de vârstă pe 12.09.2025.Nu am primit până acum decizia! Cât poate sa dureze? Este lipsă de respect pentru cetățenii care au contribuit lună de lună la stat, dar primesc dispreț! Cum pot rezolva?
Re: Decizie pensionare limita de vârstă
Scris de: C.Mircea la data: 04/28/2025 1:05am
C.Mircea :

Alte date:
Intrebare:Am depus cererea pentru pensionare la limita de vârstă pe 12.09.2024.Nu am primit până acum decizia! Cât poate sa dureze? Este lipsă de respect pentru cetățenii care au contribuit lună de lună la stat, dar primesc dispreț! Cum pot rezolva?
Scris de: Cazacu Ioan la data: 04/28/2025 1:44am
C.Mircea :
C.Mircea :

Alte date:
Intrebare:Am depus cererea pentru pensionare la limita de vârstă pe 12.09.2024.Nu am primit până acum decizia! Cât poate sa dureze? Este lipsă de respect pentru cetățenii care au contribuit lună de lună la stat, dar primesc dispreț! Cum pot rezolva?

Primul pas: o sesizare la Casa din judetul de domiciliu cu numar de inregistrare...daca aveti dovada depunerii din septembrie 2024 fara intarziere Chemare in judecata la Tribunal(nu la Judecatorie!). Scutit de taxa de timbru, nu este nevoie de avocat.
Scris de: C.Mircea la data: 04/28/2025 3:35am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Mulțumesc! Urmează, altfel nu se rezolvă!
Scris de: la pensie la data: 04/28/2025 9:20am
Consideram corect raspunsul domnului Cazacu.
Totusi inainte de a deschide o actiune in justitie cereti lamuriri suplimentare la ghiseul Casei teritoriale de pensii, unde ati depus dosarul, daca actele depuse la dosar sunt in regula.
Scris de: C.Mircea la data: 04/29/2025 1:22am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Mulțumesc! Am o decizie pentru pensionare anticipată, din mai 2024, pe care nu am activat-o, deoarece inițial mi s-a spus că pot ieși la pensie la limită de vârstă, pe 15 mai, dar la calculul oficial, au spus că pot ieși la pensie când în plinesc 62 ani! Am făcut cererea de pensionare cu 3 zile înainte de împlinirea vârstei de pensionare, și, de atunci aștept! Am depus memoriu și la guvern, care au atenționat Casa de pensii să rezolve în termen de 30 zile! Am primit un răspuns formal, cu scuze, etc., dar de rezolvat, nimic! La Casa de pensii Bacău, sunt ,, criterii " de rezolvare, numai de ei știute!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1