Subiect "Mica recalculare - incompetență sau rea-voință?" Deschis de Gabriel B la data: 04/28/2025 8:45am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Mica recalculare - incompetență sau rea-voință?
Scris de: Gabriel B la data: 04/28/2025 8:45am
Gen:M
Data nasterii: 1957
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Buna ziua,
În sept 2024 am depus o cerere, la casa de pensii sector 4, prin care solicitam sa mi se facă "mica recalculare". Adeverinta necesara era la dosar și mi s-a spus atunci ca mica recalculare va fi gata abia în martie fiindcă nu merge "softul".
Văzând ca nu primesc un răspuns oficial de la casa de pensii, am depus o noua cerere pentru mica recalculare în primăvara. Nici la aceasta nu am primit răspuns în termenul legal.
Astăzi, la casa de pensii sect. 4, mi s-a spus ca mica recalculare nici nu a început fiindcă nu au primit încă softul, deoarece acesta este, încă, în teste.
Mă intreb: softul chiar este în teste de asta toamnă, sau este vorba de incompetență, sau rea-vointa (politica/financiară) din partea Min Muncii?
Unde ma pot adresa ca să obțin un răspuns clar privind inceperea/finalizarea micii recalculari?
Multumesc
Re: Mica recalculare - incompetență sau rea-voință?
Scris de: la pensie la data: 04/28/2025 9:28am
Suntem de parere ca din variantele propuse de dv formularea corecta a cauzi intarzierii micii calculari este "politica financiara" a ministerului muncii sau a unor institutii superioare acestuia.
Scris de: Gabriel B la data: 04/28/2025 11:59am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

În Senat a trecut astazi o moțiune simpla de cenzura împotriva ministrului muncii, Simona Bucura Oprescu.
Dansa considera ca este o nedreptate și a declarat "Voi continua ca şi până acum să-mi fac treaba".
D-na ministru, este o nedreptate sa nu respectați Legea Pensiilor și pensionarii.

Deci, nu-si da demisia și își face treaba ca și pana acum: neindexare pensii cu inflația și lipsa soft pentru mica recalculare. Îmi amintesc ce convingător ne mintea anul
trecut în legatura cu cele de mai sus.
Scris de: ieseanul la data: 04/28/2025 3:42pm
Gabriel B :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

În Senat a trecut astazi o moțiune simpla de cenzura împotriva ministrului muncii, Simona Bucura Oprescu.
Dansa considera ca este o nedreptate și a declarat "Voi continua ca şi până acum să-mi fac treaba".
D-na ministru, este o nedreptate sa nu respectați Legea Pensiilor și pensionarii.

Deci, nu-si da demisia și își face treaba ca și pana acum: neindexare pensii cu inflația și lipsa soft pentru mica recalculare. Îmi amintesc ce convingător ne mintea anul
trecut în legatura cu cele de mai sus.

Hristos a Inviat! Sa multumim Domnului ca am apucat sa primim banii din marea recalculare...am inteles de la cineva ca actualul guvern nu va mai mari pensiile timp de inca 4 ani, de ce? din cauza ...de bani, ati ghicit...bine ca sint bani de pensii speciale ....dupa parerea mea, astia vor sa mai ”scape” de pensionari...va dati ca cei cu pensia minima, se descurca extraordinar de greu.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1