Subiect "decizie recalculare" Deschis de Ioan Maricuta la data: 04/29/2025 10:23am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
decizie recalculare
Scris de: Ioan Maricuta la data: 04/29/2025 10:23am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sunt pensionar la limita de varsta din 2011.Nu am primit nici pana la aceasta data decizia de recalculare.Am incercat prin tot felul de interventii sa aflu care este cauza.Nu am primit nici un raspuns.In ultima convorbire telefonica avuta la casa de pensii mi s-a spus ca am avut mai multe decizii de recalculare prin adaugare de stagiu si in acest caz softul nu functioneaza.Oare este vorba de soft sau povestea cu softul este doar praf in ochi?Daca poate cineva sa ma lamureasca as fi recunoscator!
Re: decizie recalculare
Scris de: GicaH la data: 04/29/2025 10:49am
Ioan Maricuta :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sunt pensionar la limita de varsta din 2011.Nu am primit nici pana la aceasta data decizia de recalculare.Am incercat prin tot felul de interventii sa aflu care este cauza.Nu am primit nici un raspuns.In ultima convorbire telefonica avuta la casa de pensii mi s-a spus ca am avut mai multe decizii de recalculare prin adaugare de stagiu si in acest caz softul nu functioneaza.Oare este vorba de soft sau povestea cu softul este doar praf in ochi?Daca poate cineva sa ma lamureasca as fi recunoscator!

Este vorba doar de incompetență, căci dacă ar fi vrut, la câți bani iau salariu, le făceau manual(vorba vine, că tot cu calculatorul le fac)pe toate până acum.
Știu doar sa se vaite că au muncit mult, mie mi-au spus în audiență că din 2001 toate calculele sunt făcute de soft, că și cum ar fi un robot cu mâini,picioare că un om și se deplasează fizic în arhivă.
Re: decizie recalculare
Scris de: Cazacu Ioan la data: 04/29/2025 12:25pm
Ioan Maricuta :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:

DIRECT la TRIBUNAL...fara nicio rezerva...deschizand actiune in justitie(asa cum este EA)raman "urme", a se citi referinte....inactivitatea NOASTRA, in sensul ca nu ne zbatem sa ne cerem si sa ne obtinem drepturile, nu duce decat la situatii descrise de dumneavoastra!Stiu ca este dificil, dar marele nostru AVANTAJ este ca NOI avem TIMP, ei nu! Punct. Retineti ca ORICE actiune in JUSTITIE pe dreptul muncii/PENSII este SCUTIT DE TAXE DE TIMBRU.....curaj
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1