Subiect "Verificare date introduse cont lapensie.com" Deschis de Silviu Ionici la data: 04/30/2025 2:17am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Verificare date introduse cont lapensie.com
Scris de: Silviu Ionici la data: 04/30/2025 2:17am
Gen:M
Data nasterii:26.04.1965
Stagiul de cotizare:conform tabel
Alte date: conform tabel
Intrebare: Va rog sa-mi verificati contul meu din site-ul Dvs. si intrebarea este daca pot sa ies la pensie la limita de varsta conform art. 56 din legea 360/2023. Am intentia de a depune dosarul la inceputul lunii Iunie ac avand in vedere ca o sa-mi incetez activitatea profesionala la 31 Mai ac. Multumesc frumos
Re: Verificare date introduse cont lapensie.com
Scris de: GicaH la data: 04/30/2025 5:13am
Silviu Ionici :
Gen:M
Data nasterii:26.04.1965
Stagiul de cotizare:conform tabel
Alte date: conform tabel
Intrebare: Va rog sa-mi verificati contul meu din site-ul Dvs. si intrebarea este daca pot sa ies la pensie la limita de varsta conform art. 56 din legea 360/2023. Am intentia de a depune dosarul la inceputul lunii Iunie ac avand in vedere ca o sa-mi incetez activitatea profesionala la 31 Mai ac. Multumesc frumos

Da, doar dacă aveți vârstă de 60 ani împlinită și minim 35 ani stagiu de cotizare contributiv, depășit cu minim 5 ani stagiu de cotizare care poate fi stagiu de cotizare contributiv, asimilat, stagiu suplimentar pentru grupe/condiții deosebite de muncă.
Re: Verificare date introduse cont lapensie.com
Scris de: la pensie la data: 04/30/2025 8:23am
Conform datelor introduse in program in prezent indepliniti conditiile necesare pentru pensie pentru limita de varsta conform art 56 din legea pensiilor 360/2023.
Am verificat datele introduse de dv in program si avem urmatoarele observatii :
- Anul universitar incepe la data de 01 octombrie si deci in luna septembrie 1984 codul corect este "-".
- Ati introdus gresit spor de vechime incepand cu luna octombrie 1989 pana in luna martie 1992. Acest spor se acorda dupa 3 ani de la data angajarii iar aceasta data, in cazul dv, este 01 septembrie 1989.
- In calculul pensiei dv se ia si punctele de stabilitate de 12,745 puncte care vi se acorda pentru stagiul de cotizare contributiv de 41 ani si 6 luni. Pentru a fi luat in calcul in programul deschis de dv introduceti acest punctaj in caseta "Punctaj decizie pensie anterioara" din pagina de intrare in program.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1