Subiect "decizii de trecere de la pens antic la varsta" Deschis de Ana Dicu la data: 06/13/2025 5:11am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
decizii de trecere de la pens antic la varsta
Scris de: Ana Dicu la data: 06/13/2025 5:11am
Gen:feminin
Data nasterii:1960
Stagiul de cotizare:41
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, as vrea sa stiu daca cineva a primit decizii de trecere de la pensie anticipata pe legea veche la pensie de varsta pe legea 360. Dosar depus in septembrie 2024 pe art 56,(Bucuresti) conditii indeplinite, dupa 10 luni nici o veste. Ce este de facut in aceasta situatie?Totul este o tacere totala, as vrea sa stiu daca s-a deblocat sistemul si ati primit decizii si in ce judete? Multumesc pentru eventuale raspunsuri.
Re: decizii de trecere de la pens antic la varsta
Scris de: GEORGE la data: 06/15/2025 3:21am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Nici eu nu am primit! Am trimis in fiecare luna un e-mail la Casa judeteana de pensii si la CNPP, cerandu-le sa trimita decizia. Raspunsurile sunt, aproape, la fel: urmeaza sa primesc decizia prin posta!
Cred ca era mai bine sa deschid actiune in instanta, din septembrie 2024 (asa mai beneficiam si de dobanda legala!).
Nu am aflat "pe surse" care este cauza: fie nu este gata modulul din noul program informatic, fie nu sunt fonduri suficiente...
Acum, astept!
Re: decizii de trecere de la pens antic la varsta
Scris de: Georgeta V. la data: 06/16/2025 2:11am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Si eu sunt in aceasta situatie am depus adresa in sep.2024 de trecere PAP la PLV cu art.56 din legea 360/2023 si nu am primit decizia cu toate ca am scris la Avocatul Poporului, la Ministerul Muncii, la CNNP Bucuresti si CNP Hunedoara.Imi scriu ca nu au soft si ca o sa primesc bani restanti.Dar eu am si Pilonul 2 si nu pot ridica acesti bani. In aceasta situatie e si prietena mea din jud.Alba. Nu stiu ce e de facut. Sa scrie cineva din tara daca a primit decizia pt.PLV cf.art.56 din lege.Multumesc.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1