Subiect "SOFT PLV" Deschis de Carmen Sandulescu la data: 07/06/2025 2:38pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
SOFT PLV
Scris de: Carmen Sandulescu la data: 07/06/2025 2:38pm
Gen:F
Data nasterii: 3 iulie 1962
Stagiul de cotizare:41
Alte date:
Intrebare: A primit cineva decizia de trecere de la pensie anticipata la pensie de limita de varsta ? Eu sunt in Bucuresti Sect 1 si mi se spune ca inca se asteapta softul :( Ma gandeam daca putem sa dam in judecata, colectiv, CNPP si Guvernul. La S1 este o sfidare totala =. Seara buna !
Re: SOFT PLV
Scris de: GicaH la data: 07/07/2025 2:53am
Carmen Sandulescu :
Gen:F
Data nasterii: 3 iulie 1962
Stagiul de cotizare:41
Alte date:
Intrebare: A primit cineva decizia de trecere de la pensie anticipata la pensie de limita de varsta ? Eu sunt in Bucuresti Sect 1 si mi se spune ca inca se asteapta softul :( Ma gandeam daca putem sa dam in judecata, colectiv, CNPP si Guvernul. La S1 este o sfidare totala =. Seara buna !

Da, ar fi o idee, cu solicitare de daune materiale și morale.
Scris de: Cazacu Ioan la data: 07/07/2025 8:19am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:38
Alte date:
Intrebare:
Inainte de toate(Tribunal)se epuizeaza caile de atac gen:
-Avocatul poporului
-Ministerul muncii
-CNPP
-Presedintie
si care or mai fi...
Dupa primirea raspunsurilor(personal am raspunsuri de la Avocatul p.+Presedintie) urmeaza chemarea in judecata.
Nu este nevoie de avocat angajat!
NB asta daca la reluarea activitatii minunatilor judecatori vor mai fi angajati care sa se ocupe de dosare :-)))
Fara taxe de timbru.
Fara cheltuieli...doar TIMP!
Scris de: Antoaneta la data: 07/07/2025 11:24pm
Am primit Decizia de trecere la PLV de la PAP in 4 iulie.
Cererea depusa in februarie 2025.
Scris de: Georgeta V. la data: 07/09/2025 2:24am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am primit decizia de trecere de la PAP la PLV in 8iulie2025 (jud.Hunedoara). Va multumesc pentru informatiile primite pe acest forum si va doresc multa sanatate.
SOFT PLV
Scris de: Carmen Sandulescu la data: 07/16/2025 4:28pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Multumesc ! Eu am parcurs toate etapele, mai putin Avocatul Poporului. Din pacate nu am primit raspunsuri, in scris, de la nici una din institutii (mai astept de Guvern). Maine fac la Avocatul Poporului, iar peste 30 zile trimit in instanta.

Am ascultat un interviu cu Dl Csaba Asztalos, membru al CCR din aceasta duminica. Dansul spunea ca o lege nu poate fi schimbata prin OG/OUG, ci numai prin lege sau asumarea raspunderii, deci un act administrativ trecut prin parlament.
Astfel, Ordonanta Trenulet din decembrie 2025, ar putea fi contestata pentru ca pensiile nu au fost indexate, in 2025, cf Legii 360/2023, iar anularea indexarii s-a facut prin OUG.
Este pe grup vreun avocat care ar putea sa ne confirme ca se poate actiona, in acest sens ?

Va multumesc !
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1