Subiect "programul de calcul - disparitie date" Deschis de Cristian la data: 10/15/2025 5:37am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
programul de calcul - disparitie date
Scris de: Cristian la data: 10/15/2025 5:37am
Buna ziua,
Am introdus datele in programul de calcul acum cateva saptamani, am si listat rezultatele. Astazi cand am intrat in cont datele disparusera, totul era blanc. Din cate stiu, utilizatorul (eu) nu popate sterge datele, decat daca ar intra in fiecare din cele cateva sute de campuri, lucru pe care nu l-am facut. Exista vreo explicatie pentru disparitia datelor (reorganizari de date in sistem etc)? Se mai pot recupera? Conntul are aceeasi adresa de email de pe care scriu aceasta postare. Multumesc.
Re: programul de calcul - disparitie date
Scris de: la pensie la data: 10/15/2025 9:34am
Datele dv nu au fost sterse. Aceste sunt sterse daca in o perioada de 3 ani nu se lucreaza in cont.
In contul dv sunt deschise 4 programe in care ati introdus in primul program 2 luni, in urmatoarele doua programe nu ati introdus date, iar in ultimul program ati introdus date in 414 luni.
Presupunem ca la incercarile dv de a intra in program ati facut eroarea de a deschide conturi noi in loc sa intrati in contul in care ati lucrat anterior.
Pentru a intra in contul in care ati lucrat anterior in pagina de logare dupa completarea adresei de Email si a Parolei faceti click pe "Logati-va".
Scris de: Cristian la data: 10/15/2025 11:46am
Nu am alte conturi, acesta e singurul, creat in 2017. Acum 8 ani am facut un "program", pe care apoi nu am intrat intr-adevar mai mult de 3 ani si a a disparut. Nicio problema, am inteles de ce. Acum trei saptamani am introdus din nou datele. Intr-adevar, au aparut mai multe "programe",nu-mi expic prea bine de ce (am vrut sa schimb numele programului, se pare ca a generat un nou program). Deci situatia este cum o prezentati dvs. privind numarul de programe. Dar in ultimul program {care are numele la fel ca alte doua sau trei) am introdus toate datele, le-am vazut si in alta zi, am si listat. Retin si punctajul total 102,... Acum cand intru, vad un program blanc (ca si cum am intrat prima data) si nici unul din cele 4 programe pe care le-ati indicat. Nu imi explic cum/de ce dvs. le vedeti, iar eu nu. Inca o data, sigur nu e vorba de alte adrese de email si/sau parole pe care le-as folosi. Ce banuiesc: cumva s-a pierdut in baza de date legatura dintre utilizator (eu) si datele propriu-zise. Dvs. le vedeti fiindca aveti drepturi de administrare a bazei. Nu pot da solutii, dar ar putea fi vorba de necesitatea refacerii unor indecsi / pointeri. Multumesc inca o data.
Scris de: Cristian la data: 10/16/2025 10:03am
Vă salut din nou!
Mii de mulțumiri pentru rezolvarea operativă a situației,
datele sunt acum vizibile!
Tot respectul pentru munca pe care o faceți în beneficiul actualilor și viitorilor pensionari!
Vă doresc sănătate dvs. și întregii echipe!
Cristian
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1