Subiect "stagiu de cotizare" Deschis de Daraban Stela la data: 04/29/2026 5:49am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
stagiu de cotizare
Scris de: Daraban Stela la data: 04/29/2026 5:49am
Gen:feminin
Data nasterii:11.03.1964
Stagiul de cotizare:35 ani
Alte date:
Intrebare:In perioada aug 2021 pana in mai 2022 am fost angajata cu contract de munca.La Casa de pensii nu figureaza aceasta perioada ca stagiu de cotizare, cu toate ca aceasta perioada este mentionata in cartea de munca.Firma respectiva nu mai exista.Cum pot sa dovedesc vechimea in munca pentru perioada respectiva ?
Re: stagiu de cotizare
Scris de: la pensie la data: 04/29/2026 8:56am
Dupa opiinia noastra, daca aceasta perioada este insccrisa in carnetul de munca, conform prevederilor art 3 alin (1) litera p) din legea 263/2010 in vigoare in acea perioada, nu trebuie sa dovediti acest stagiu prin un act suplimentar.
Inainte de a cauta cine a luat arhiva de personal a firmei la care ati lucrat cu contract de munca, in vederea obtinerii unei adeverinte, mergeti si cereti lamuriri la ghiseul Casei de pensii de care apartine domiciliul dv.
Re: stagiu de cotizare
Scris de: Mihaela la data: 04/30/2026 1:03am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Cartile de munca s-au folosit pana in 2011 cand s-au inchis si nu s-au mai completat.
De atunci contributiile se iau in considerare numai pe baza declaratiei D112.
Verificati la ITM. Este posibil ca firma sa nu fi inregistrat ctr de munca si nu a depus D112. Am mai intalnit cazuri.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1