Subiect "adeverință de venituri cu erori" Deschis de Florentina Doldor la data: 07/23/2026 5:06am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
adeverință de venituri cu erori
Scris de: Florentina Doldor la data: 07/23/2026 5:06am
Gen:Feminin
Data nasterii:04.01.1986
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

După o așteptare de 1 an și 5 luni am primit adeverința de venituri necesară depunerii dosarului de pensie. Din păcate, după ce am analizat-o cu atenție am constatat erori de calcule aritmetice elementare ( de clasa a 3-a : item-ii adunați pe verticală nu dau totalul trecut pe adeverință) și , mult mai de neînțeles pentru mine, în toți anii din perioada 1992-2000, în câte 2, 3 sau mai multe luni din fiecare an, apar pe linia de total venit lunar realizat MAI MULTE SUME !!! Dacă e TOTAL, nu trebuiau adunate? Cum va proceda funcționarul de la casa de pensii ? Va alege arbitrar una din sume sau, mai degrabă va respinge complet adeverința de la stabilirea cuantumului pensiei. Am sesizat fostului angajator aceste inadvertențe și mi-a răspuns că nu poate modifica adeverința deoarece așa apar trecute aceste sume pe fișele de retribuire.Îndeplinesc cumulativ condițiile de stagiu complet de cotizare și vârstă standard de pensionare la 01.10.2026. De aceea, vă rog să mă ajutați cu sfaturi , sugestii : ce aș mai putea face să rezolv această situație până la depunerea dosarului de pensie. Mulțumesc.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1