Gen:F
Data nasterii:1956
Stagiul de cotizare:271 de luni,pensionata la 1.01.2009
Alte date:grupa 1 de munca 11 ani
Intrebare:grupa 2 de munca 10 ani
Unde si sub ce forma trebuie sa figureze in decizia de pensionare ca mi s-a acordat punctajulsuplimentar pentru grupa prevazut de lege ?Mi-am calculat cu ajutorul programului dvs pensia conform celor inscrise in cartea de munca-fara sporuri si mi-a iesit 477 de Ron.Pe decizie ,cu sporuri am 490 Ron.Nu apare niciunde mentionat sporul prevazut de legea promulgata anul trecut.Am fost la casa de pensii sa intreb si mi s-a spus ca mi s-a acordat din oficiu...fara a fi mentionat niciunde in decizie.Calculul meu arata clar ca acest spor nu exista.Gresesc oare?Am cerut recalcularea pensiei.Credeti ca vor fi diferente?
Multumesc!
Citat:a) Daca in decizia de pensionare la punctual F stagiul complet de cotizare este 30 ani atunci aveti la punctual G in decizia de pensionare punctajul pentru grupele de munca inscris astfel “Numar puncte conf.OUG 209/2008 …â€. Pe acest punctaj il luati si-l scrieti in caseta “Punctaj suplimentar grupa de munca de la intrarea in programul de calcul pensie si rezultatul il puteti citi pana la valoarea pensiei in program.
Completare:
am stadiul complet de cotizare 27 de ani
mi s-a acordat reducerea varstei standard de pensionare cu 6 ani
stadiul de cotizare(real 24 +cei sase ani reducere)In acest caz de ce nu se adauga punctajul in plus?