Subiect "greseli in cartea de munca" Deschis de gheorghe popescu la data: 01/25/2010 3:39pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
greseli in cartea de munca
Scris de: gheorghe popescu la data: 01/25/2010 3:39pm
Gen:greseli in cartea de munca
Data nasterii:17.09.1953
Stagiul de cotizare:44 ani
Problema : in perioadele : 01.10.1980 - 01.06.1981 ; 01.10.1981 - 01.07.1982 ; 01.09.82 - 01.04.83 ; 01.05.83 - 01.06.83 si 01.09.83 am fost detasat de la Comb. Petrochimic Pitesti la Comb. Petrochimic Brazi unde am lucrat in grupa I - a de munca ( pentru aceasta perioada acum Petrom - Petrobrazi mi-a eliberat adeverinta de grupa si sporuri ) . necazul meu este acela ca in cartea de munca cei de la Pitesti au omis sa inscrie detasarea si figurez ca as fi lucrat intr-o sectie incadrat in grupa 2-a .

Intrebare: cu respect va intreb daca adeverintele de la Petrom - Petrobrazi sunt suficiente la CJP Arges , sau este necesara efectuarea de mentiuni in cartea de munca ori certificare prin adeverinta , din partea Petrom - Arpechim a perioadei contestate . Cu mentiunea ca apreciez si respect mult activitatea ce o desfasurati in folosul cetatenilor va multumesc si astept o lamurire a problemei descrise .
noi la pitesti nu avem un astfel de compartiment la cjp. Dvs. cei din institutiile prahovene ati avut (dupa parea mea) un cult al respectului fata de cetatean . cei patru ani petrecuti in ploiesti m-au convins de acest aspect si v-am laudat modul decent in care lucrati peste tot unde am mers in tara . daca toate institutiile publice din romania ar functiona ca cele din prahova ar merge treaba bine . ( iarasi parerea mea si probabil ar trebui sa fie si a celor carora le raspundeti pe acest forum )
cu multa stima . gh. popescu
Re: greseli in cartea de munca
Scris de: la pensie la data: 01/27/2010 4:33am
Reglementarile in privinta stagiile in grupele de munca este de a se lua in calcul stagiile confirmate prin adeverinta nu din inscrisurile din carnetul de munca. In aceste conditii noi consideram ca este suficienta adeverinta pentru stagiul in grupa de munca.
Va multumim pentru aprecieri dar gresiti crezand ca apartinem de CJP Prahova. CJP Prahova are un ste separat, este un site pe care il apreciem si pe care il recomandam.
Site-ul nostru este administrat pe baza de voluntariat.
Re: greseli in cartea de munca
Scris de: popescu gheorghe la data: 01/27/2010 10:58am
Gen: aprecierile raman
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
cu atat mai mult , daca faceti aceasta activitate pe baza de voluntariat sunteti mai indreptatiti sa primiti aprecierile celor ce va pun intrebari . cu mai multa stima .
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1