Gen:greseli in cartea de munca
Data nasterii:17.09.1953
Stagiul de cotizare:44 ani
Problema : in perioadele : 01.10.1980 - 01.06.1981 ; 01.10.1981 - 01.07.1982 ; 01.09.82 - 01.04.83 ; 01.05.83 - 01.06.83 si 01.09.83 am fost detasat de la Comb. Petrochimic Pitesti la Comb. Petrochimic Brazi unde am lucrat in grupa I - a de munca ( pentru aceasta perioada acum Petrom - Petrobrazi mi-a eliberat adeverinta de grupa si sporuri ) . necazul meu este acela ca in cartea de munca cei de la Pitesti au omis sa inscrie detasarea si figurez ca as fi lucrat intr-o sectie incadrat in grupa 2-a .
Intrebare: cu respect va intreb daca adeverintele de la Petrom - Petrobrazi sunt suficiente la CJP Arges , sau este necesara efectuarea de mentiuni in cartea de munca ori certificare prin adeverinta , din partea Petrom - Arpechim a perioadei contestate . Cu mentiunea ca apreciez si respect mult activitatea ce o desfasurati in folosul cetatenilor va multumesc si astept o lamurire a problemei descrise .
noi la pitesti nu avem un astfel de compartiment la cjp. Dvs. cei din institutiile prahovene ati avut (dupa parea mea) un cult al respectului fata de cetatean . cei patru ani petrecuti in ploiesti m-au convins de acest aspect si v-am laudat modul decent in care lucrati peste tot unde am mers in tara . daca toate institutiile publice din romania ar functiona ca cele din prahova ar merge treaba bine . ( iarasi parerea mea si probabil ar trebui sa fie si a celor carora le raspundeti pe acest forum )
cu multa stima . gh. popescu