Subiect "Total stagiu de cotizare realizat" Deschis de TOTHOTNI MARTIN la data: 01/29/2010 2:40pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Total stagiu de cotizare realizat
Scris de: TOTHOTNI MARTIN la data: 01/29/2010 2:40pm
Gen:M
Data nasterii:18.11.1949
Stagiul de cotizare:1.09.1972 - 31.10.2009,
Alte date:armata 25.06.1975-4.01.1976
Intrebare:am cotizat 36 ani si 7 luni. Total stagiu de cotizare realizat conform decizie 34 ani 10 luni si 8 zile. Ce s-a intimplat cu 1 an 9 luni
Re: Total stagiu de cotizare realizat
Scris de: la pensie la data: 02/01/2010 4:22am
Ati mai pus aceasta intrebare acum doua zile si v-am spus ca presupunerea noastra este ca dv, iar acum adaugam sau functionarul care v-a redactat decizia de pensionare, ati confundat stagiul complet de cotizare de 34 ani si 10 luni cu stagiul total de cotizare. Stagiul complet de cotizare se calculeaza conform varstei cum am facut noi la mesajul precedent si este stagiul minim necesar pentru a vi se acorda reducerea varstei de pensionare pentru pensia anticipata partiala. Dv conform datei de nastere aveti stagiul complet de cotizare de 34 ani si 10 luni.
Va rugam sa analizati cu atentie decizia de pensionare si daca ati primit si Buletinul de calcul al pensiei verificati si acolo care este stagiul de cotizare introdus in calculul pensiei. Daca nu ati primit buletinul de calcul al pensiei ceretil la Casa de pensii si cu aceasta ocazie puteti sa cereti explicatie daca nu dv ati facut confuzia intre stagiul de cotizare realizat si stagiul complet de cotizare.
Daca presupunerea noastra este gresita inseamna ca dintr-un motiv pe care nu-l cunoatem nu vi s-a recunoscut o perioada de stagiu de cotizare
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1