Subiect "Acte necesare dosar pensie" Deschis de Bursuc M la data: 04/19/2026 8:57am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Acte necesare dosar pensie
Scris de: Bursuc M la data: 04/19/2026 8:57am
Gen:F
Data nasterii:1.06.1965
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Vreau sa depun dosarul pentru pensie limita de varsta am in carnetul de munca toate datele pana in anul 2011, pentru perioada 2011-2026 (menționez ca lucrez și in prezent )trebuie sa depun eu la dosar extras din Revisal obținut de laITM sau are Casa de Pensii toate datele. Va multumesc.
Re: Acte necesare dosar pensie
Scris de: la pensie la data: 04/20/2026 2:47am
In carnetul de munca nu aveti toate datele deoarece in carnetul de munca sunt inscrise numai salariile tarifare si sporurile cu caracter permanent.
Pentru calculul pensiei conform prevederilor noii legi a pensiilor trebuie sa depuneti la dosarul de pensie carnetul de munca in original si copie.
Pentru perioada anterioara datei de 01 aprilie 2001 sa mai introduceti o adeverinta eliberata de angajator/angajatori conform modelului din anexa 6 la legea pensiilor 360/2023 in care pe langa datele din carnetul de munca sunt si sporurile cu caracter nepermanent, premii, ore platite in acord etc.
Pentru perioada dupa data de 01 aprilie 2001 nu este necesara adeverinta cu aceste sume pentruca sunt transnise lunar de angajatori la Casa de pensii, prin situatia REVISAL si stocate in arhiva electronica a casei de pensii.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1