Subiect "Ce sens are un softare care nu mai e actual?" Deschis de Claudiu Botezatu la data: 05/11/2026 5:26am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Ce sens are un softare care nu mai e actual?
Scris de: Claudiu Botezatu la data: 05/11/2026 5:26am
Calculul pensiilor în România se realizează în prezent în baza Legii nr. 360/2023

Calcularea pensiilor cu acest program se face conform Legii 263/2010

Ce sens are sa mentineti site-ul activ?

- oamenii pierd timpul sa introduca date pe 30 de ani si le da un rezultat GRESIT cu 500-800 lei.
- creatorii sitelui pierd vremea raspunzand la intrebari care sunt generate de acest calcul.

/
Re: Ce sens are un softare care nu mai e actual?
Scris de: GicaH la data: 05/11/2026 7:19am
Claudiu Botezatu :
Calculul pensiilor în România se realizează în prezent în baza Legii nr. 360/2023

Calcularea pensiilor cu acest program se face conform Legii 263/2010

Ce sens are sa mentineti site-ul activ?

- oamenii pierd timpul sa introduca date pe 30 de ani si le da un rezultat GRESIT cu 500-800 lei.
- creatorii sitelui pierd vremea raspunzand la intrebari care sunt generate de acest calcul.

Este foarte bun, pentru aflarea punctelor realizate, pentru puncte de stabilitate, puncte pentru stagii asimilate fiecare trebuie sa mai pună și bruma de materie cenușie la contribuție, să facă un calcul de clasa a patra, mai ales că tot site-ul acesta da și calculul pentru puncte de stabilitate și cât se da pe an/luna de stagiu asimilat.
Scris de: Claudiu Botezatu la data: 05/11/2026 7:25am
"Este foarte bun, pentru aflarea punctelor realizate"

O fi, dar oamenii care sunt in dubiu cand primesc decizia de pensie vin pe site nu ca sa sa dea de o alta confuzie.....

/
Scris de: GicaH la data: 05/11/2026 9:57am
Claudiu Botezatu :
"Este foarte bun, pentru aflarea punctelor realizate"

O fi, dar oamenii care sunt in dubiu cand primesc decizia de pensie vin pe site nu ca sa sa dea de o alta confuzie.....

/

Eu zic că dacă ai vreo idee, să i spui, altfel de critici, sesizări este plină lumea.
O zi bună.
Scris de: CLAUDIU BOTEZATU la data: 05/11/2026 1:16pm
Pe pagina principala scrie: "Valoarea Punctului de pensie: 2032.00 RON" cand de fapt e "valoarea punctului de referință" (VPR), 81 de lei"

Propunerea e foarte simpla: site-ul trebuie retras, programul refacut si venit cu varianta corecta; poate fi chiar cu bani (sa zicem 50 RON/ pensie calculata)

Mentinerea unei formule de calcul care nu mai e valabila e in defavoarea pensionarilor.....

/
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1