Subiect "calculul pensiei" Deschis de Fara Florina la data: 12/04/2008 12:40pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calculul pensiei
Scris de: Fara Florina la data: 12/04/2008 12:40pm
Gen:f
Data nasterii:1949/
Stagiul de cotizare:1972-in prezent
Alte date:
Intrebare:vreau sa-mi calculez singura pensia folosind aceasta aplicatie . nu ma pot loga insa ,caci de fiecare data imi indica o eroare .iar parola stiam ca nu apare in clar, ci cu stelute. se poate calcula?
Florina fara
Re: calculul pensiei
Scris de: la pensie la data: 12/04/2008 2:05pm
Credem ca este o gresala de interpretare. Cei care nu au mai folosit programul mai intai trebuie sa se inregistreze prin apasarea pe Cont nou si Inregistrare si numai dupa ce s-au inregistrat si vor sa reintre in program se logheaza. Pentru a va ajuta va dam procedura de inregistrare pe pasi:
Pentru a intra in programul de “Calcul pensie” procedati astfel:
De pe pagina principala se apasa pe butonul Inregistrare din coltul din dreapta sus. In fereastra care se deschide completati Email si Parola si apasati pe butonul Cont nou. In fereastra care se deschide completati Email, Parola si Confirmare Parola si apasati pe inregistrare. Dupa aceasta intrati intr-o fereastra numita Program gratuit de calculare pensie si apasati pe butonul Adauga persoana si intrand intr-o fereastra cu date personale completati datele cerute. Atentie la data de iesire la pensie unde trebuie trecuta cea pentru limita de varsta iar cea de incepere a activitatii trebuie trecuta dupa caz data inceperii facultatii sau a stagiului militar daca este cazul si acestea sunt anterioare. Dupa aceasta apasati butonul Continuati si se intra in pagina cu datele pentru primul an. Aici cititi legenda pentru completarea coloanei de cod. Completati an cu an salariile si sporurile avute. In cazul cand se vrea calcularea pensiei anticipate sau anticipate partiale nu trebuie completate perioadele asimilate ( facultate, stagiul militar sau pensie de invaliditate). Este bine sa cititi in prealabil Erori comise la utilizare programului de pe Forum pentru a fi evitate.
Pentru reintrare in program (Logare) dupa completarea casetelor Email si Parola nu mai apasati Cont nou ci Logare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1