Subiect "unde apar pe decizie punctele de la facultate" Deschis de Maria Razasu la data: 11/18/2021 8:38am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
unde apar pe decizie punctele de la facultate
Scris de: Maria Razasu la data: 11/18/2021 8:38am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:decizia de pensionare este pentru limita de varsta(pentru grupa a II a a fost reducerea cu 5 ani, fata de varsta standard), in aceste conditii se adauga armata si facultatea ? pentru ca nu apar in decizie sau sunt incluse la conditii normale punctele? In decizie sunt 3 categorii de puncte: conditii normale, pensia suplimentara si pentru grupa II, facultate si armata unde le regasesc, sau la implinirea varstei de 65,multuumesc
Re: unde apar pe decizie punctele de la facultate
Scris de: la pensie la data: 11/18/2021 1:57pm
Punctajele anuale pentru stagiile asimilate pentru studii universitare si stagiu militar se iau in calculul pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca.
Nu cunoastem modelul deciziei dv dar daca nu este mentionat acest punctaj in decizie cereti buletinul de calcul unde ar trebui sa fie mentionat acesta.
Daca nici in buletinul de calcul nu este indicat puctajul pentru stagiile asimilate inseamna ca nu ati prezentat dovada acestor stagii sau nu au fost admise actele doveditoare.
Re: unde apar pe decizie punctele de la facultate
Scris de: Carp Mircea la data: 11/19/2021 12:22pm
Daca vreti sa lamuriti toate lucrurile, procedati in felul urmator:Descarcati cererea de aici:https://www.cnpp.ro/-/comunicat-privind-eliberarea-buletinului-de-calcul-si-a-documentelor-care-cuprind-informatiile-utilizate-la-stabilirea-drepturilor-de-pensie(descarca cerere).O completati cu toate datele cerute de ea.Ii faceti o poza cu telefonul si de pe telefon o trimiteti pe adresa de e-mail a casei locale de pensii.
Re: unde apar pe decizie punctele de la facultate
Scris de: Maria Razesu la data: 11/19/2021 8:46pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:punctele de la facultate si armata trebuie sa fie trecute separat in DECIZIE sau sunt incluse la conditii normale de munca.mentionez ca toate actele doveditoare au fost depuse si la stagiul de cotizare pe decizie sunt trecute "stagiul asimilat cf art. 49 din legea263/2010=3ani si 9 luni. nelamurirea este la puncte pentru ca nu sunt trecute separat , unde ar putea fi incluse din cele 3 feluri de puncte scrise in decizie?(doar daca sunt trecute la rubrica"nr. puncte realizate in conditii normale" ).
PE scurt aceste pucte ar trebui trecute separat in DEcizie si daca nu sa cerem lamuriri?
Re: unde apar pe decizie punctele de la facultate
Scris de: Carp Mircea la data: 11/20/2021 7:56am
Nu apar separat.
Apar in punctele aferente conditiilor normale.
Daca stagiul asimilat este mentionat si nu exista nicio motivare ca nu s-a luat in calcul, atunci in mod sigur s-a luat.
Pentru a va lamuri procedati cum v-am spus eu.
Aveti nevoie de 5 minute si va costa 50 de bani coala A4.
Veti gasi in punmctajele anuale pe care le veti primi, punctele acumulate in anii de facultate inclusiv pe cele lunare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1